Myslivecká kuchařka

Srnčí perkelt

Ingredience:

1,2 kg srnčí zvěřiny 150g vepřového sádla 3 cibule 40g sladké papriky 150g rajčat nebo 80g protlaku 150g paprikových lusků sůl


Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na kostky, na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostečky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni - jen tolik, aby se zvěřina nepřipálila - do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. jako přílohu můžeme podávat brambory nebo rýži.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...