Myslivecká kuchařka

Srnčí ragú s lečem

Ingredience:

přední srnčí maso sádlo slanina cibule 1 kapie kysaná smetana strouhanka sůl hladká mouka lečo sterilované


Příprava:

Maso rozkrájíme nebo nasekáme na kousky a opláchneme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na sádle, přidáme cibuli a osmažíme ji dozlatova, vložíme srnčí maso, které opečeme, osolíme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Při dušení občas podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme až do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou a smetanou, důkladně rozmícháme, přidáme pokrájenou kapii a lečo a povaříme asi 15 minut. Potom vložíme maso a krátce podusíme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...