Myslivecká kuchařka

Srnčí žebírka

Ingredience:

12 srnčích žebírek 500 g hub 250 ml smetany sůl pepř 100 ml oleje 80 g másla 1 cibule 1 kostka masoxu


Příprava:

Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a v pánvi opečeme doměkka. Upečená žebírka vytáhneme, přidáme smetanu, masovou kostku, podlijeme vodou a dobře povaříme. Hotovou omáčku procedíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nasekanou cibulku, houby nakrájené na jemné plátky, osolíme, opepříme a podusíme. Omáčkou pak polijeme žebírka a podáváme s bramborami.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...