Myslivecká kuchařka

Zvěřinový čardáš

Ingredience:

1000 g vykostěné srnčí zvěřiny,75 g slaniny,2 cibule,3 různobarevné papriky,olej,kečup,divoké koření ( bobkový list, tymián ), pepř, sůl


Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na kostky ( menší než na guláš ). Kostičky slaniny rozšvaříme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme lehce vzpěnit a přidáme osolenou zvěřinu. Okořeníme dle chuti a necháme, za mírného podlévání dusit ve vlastní šťávě. Před dokončením přidáme na proužky nakrájené papriky a dusíme do změknutí. Dochutíme ostřejším kečupem, mletým pepřem ev. solí. Na tento recept lze využít i méně kvalitní druh zvěřiny - krk, žebra, plece.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...