ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Divoký králík na zelenině

Ingredience:

· králičí hřbet · sůl · černý pepř · 100 g uzené slaniny · 2 cibule · tuk · 1 mrkev · 1 petržel · kousek celeru · pár kuliček černého pepře · nové koření · kmín · lžička octa · hladká mouka · drůbeží vývar (bujón


Příprava:

Maso očistíme, omyjeme, osolíme, okořeníme, protáhneme kousky uzené slaniny a poklademe cibulí nakrájenou na kolečka. Necháme 2 dny na chladném místě odležet, potom na pánvi rozpálíme tuk, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, kousek cibule, koření a pokapeme octem. Chvíli restujeme a pak na takto připravený základ vložíme králíka, posypeme kmínem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, přidáme vývar a necháme projít varem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...