ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Zajíc na slanině

Ingredience:

850 g zajíca 35 g uzené slaniny 60 g cibule 100 g margarínu 35 g hladké mouky sůl pepř


Příprava:

Očištěného zajíca odblaníme, vymyjeme, prošpikujeme polovinou slaniny, posolíme a necháme nejméně 1 hodinu odležet. Druhou polovinu slaniny nakrájíme na drobné kostky, opražíme, přidáme margarín a cibuli, kterou osmahneme dozlatova. Na tento základ položíme zajíce a dusíme za občasného přelévání vlastní šťávou doměkka. Pak maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, dobře rozšleháme a vaříme tak dlouho, až šťáva zhoustne. Takto připravenou šťávou pak při podávání přeléváme jednotlivé porce masa.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Přihlásit k příspěvku
albuterol - (4.7.2015 0:06:39)
rKwBWAAjgBdUnCgDq
<a href="http://albuterolforsale.pw/#9970">albuterol for sale</a>, [url="http://albuterolforsale.pw/#9970"]albuterol for sale[/url], http://albuterolforsale.pw/#9970 albuterol for sale,
Zpracování dat...