ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Divočák na pivě se zelím

Divočák na pivě se zelím

Ingredience:

200 g kančího masa 200 g anglické slaniny 500 g kysaného zelí 250 ml zakysané smetany cibule 8 listů zelí 100 g másla 500 ml světlého piva 100 g sádla 5 stroužků česneku mrkev petržel půl celeru divoké koření celý pepř sůl

Příprava:

Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme. Na každý plát dáme masozeleninovou směs a zavineme. Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny. Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem. Dusíme v troubě do měkka, maso vyjmeme a výpek zahustíme.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg