ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Guláš z černé podle zábořského porybného

Guláš z černé podle zábořského porybného

Guláš z černé podle zábořského porybného

Ingredience:

800 g plece, 3 cibule, 100 g sádla, 4 stroužky česneku, ½ l světlého piva, 2 lžíce polohrubé mouky, mletý pepř, mletá pálivá paprika, majoránka, kmín, koriandr, sůl

Příprava:

Hrubě posekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso nakrájené na větší kostky a za stálého míchání restujeme do poloměkka. Přidáme pepř, pálivou papriku, lžíci majoránky a špetku mletého koriandru a kmínu, podlijeme a dusíme. Ochutíme prolisovaným česnekem, zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a dovaříme. Hotový guláš zalijeme pivem a na mírném ohni necháme prohřát, až vystoupí tuk.

Doporučená příloha:

***
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg