ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí biftečky

Kančí biftečky

Ingredience:

kančí kýta pepř trošku másla olej

Příprava:

Kýtu nakrájíme na plátky, pěstí trochu umačkáme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem. Pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud je tam necháme déle, tak nebude maso šťavnaté). Nakonec dáme opečené bifteky do zapékací misky s troškou másla a malinko vody, přikryjeme a dáme do trouby asi tak na 20 minut. Osolíme až před podáváním na talíři.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg