ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí guláš s liškami

Kančí guláš s liškami

Kančí guláš s liškami

Ingredience:

1200 g kančí kýty na guláš, 300 g jedlých lišek, 3 cibule, 1 pórek, 1 červená paprika nakrájená na kostičky, 100 g hrášku, 2 malé kořenové petržele, ½ l hovězího vývaru, 2 lžíce pálivé mleté papriky, 1 lžíce mletého kmínu, 1 bobkový list, majoránka, sůl, mletý pepř, olej, přepuštěné máslo

Příprava:

Cibule nakrájíme nahrubo a pórek nakrájíme na plátky. S trochou oleje necháme cibuli s pórkem zesklovatět. Přidáme maso, dobře zamícháme a podusíme. Okořeníme pálivou paprikou, kmínem, solí a dobře promícháme. Poté přidáme majoránku, petržel nakrájenou na kostičky, bobkový list a hovězí vývar. Zhruba 110 minut dusíme. Očistíme lišky a krátce je na másle osmažíme v pánvi, osolíme a přidáme k masu. Nakonec přidáme červenou papriku nakrájenou na kostičky a hrášek.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg