ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí na pivu a křenu

Kančí na pivu a křenu

Kančí na pivu a křenu

Ingredience:

Ingredience: „gulášová zvěřina“ z černé-libovolné množství, cibule, česnek, rajský protlak, instantní jíška, špek, přiměřené množství světlého piva, přiměřené množství strouhaného křenu, jeřabinový kompot,směs koření Divočina, sůl, pepř.

Příprava:

Na kousky pokrájenou zvěřinu necháme „zatáhnout“ na kostičkách vyškvařeného špeku, poté přidáme na hrubo pokrájenou cibuli a česnek, přidáme směs koření, sůl, pepř, rajský protlak, světlé pivo (ano, obé dle vlastního uvážení chuti), vodu a dusíme do měkka. V tomto okamžiku přidáme strouhaný křen a jeřabinový kompot (též dle vlastního uvážení a požadované chuti) . Dosolíme, dopepříme a podáváme s libovolnou přílohou.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg