ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí na smetaně

Kančí na smetaně

Kančí na smetaně

Ingredience:

500 - 1000g kančí kýty, plece nebo hřbetu 1 lžíce sádla 1 cibule 1 česnek 10dkg anglické slaniny 2-3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 7 kuliček celého pepře 1 špetka tymiánu 1 lžička vegety 1 kostka masoxu 2 lžíce octa 1 šlehačka

Příprava:

Pečící mísu vytřeme trochou sádla a položíme na drobno nakrájenou cibuli, česnek a anglickou slaninu. Prošpekované maso anglickou slnaninou vložíme do připravené mísy. Zalijeme přibližne 1/4 litrem vody a přidáme koření (bobkový list, nové koření, celý pepř, tymián, vegeta, masox a ocet). Vložíme do pečící trouby a pečeme přibližně 2 hodiny pod pokličkou na 200°C. Jakmile je maso dostatečně měkké přidáme šlehačku a necháme ještě mírně dopéct. Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg