ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí směs z hotelu Studenec

Kančí směs z hotelu Studenec

Kančí směs z hotelu Studenec

Ingredience:

600 g ořezu z kančí kýty (může být jelen, daněk, srnčí), 80 g žampiónů, olej, 2 rajčata, pórek, paprika, 60 g kečupu, 2-3 stroužky česneku, mletý pepř, chilli, kari koření, steakové koření, sójová a worcestrová omáčka, sůl

Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme, přidáme koření, worcestrovou omáčku a kečup. Podlijeme vývarem, přidáme pokrájenou zeleninu a prolisovaný česnek. Dusíme pod pokličkou doměkka. Podle chutí přisolíme a přiostříme chilli kořením.

Doporučená příloha:

Jako přílohu podáváme cmundu – bramborák.
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg