ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kančí soté

Kančí soté

Ingredience:

Kančí kýta nebo hřbet, vykoštěné, koření na divočinu, žampiony, šunka, sýr, olej, sůl, pepř.

Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na kostky cca 2x2 cm, prosypané kořením na divočinu (Hubert) naložíme do oleje na 24 hod v chladničce. Osmahneme na pánvi, posypeme nakrájenou šunkou, sýrem a žampiony, přisolíme, připepříme a v troubě při 200 C zapečeme.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg