ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Kanec na česneku

Kanec na česneku

Ingredience:

· kančí maso · bobkový list · nové koření · celý pepř · sůl · kuličky jalovce · cibule · česnek · červené víno · ocet · olej

Příprava:

V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladničky. Oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, kterými protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg