ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Pečené kančí na česneku

Pečené kančí na česneku

Ingredience:

600 g kančí kýty 100 g uzené slaniny sůl 4 stroužky česneku mletý černý pepř 1 lžíce octa 300 ml vývaru (bujón) 200 ml sladké smetany

Příprava:

Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a opepříme. Zbytek slaniny rozškvaříme a opečeme na něm maso z obou stran. Podlijeme vývarem, octem, přikryjeme a ve vyhřáté troubě pečeme do měkka. Měkké maso odkryjeme, často otáčíme a poléváme sladkou smetanou, dokud nezčervená. Podáváme například s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg