ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Poněšický toast

Poněšický toast

Poněšický toast

Ingredience:

400 g kančí plece, 40 g oleje, 2 cibule, 120 g sýra Eidam, 100 g zeleninového leča, 2 sterilované kapie, kyselá okurka, podle chuti feferonky, česnek, chilli, kečup, mletý pepř, sůl, toastový chléb

Příprava:

Zvěřinu uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na oleji podusíme cibuli, přidáme vařené maso, kapii nakrájenou na proužky. Slabě orestujeme, vmícháme lečo, nakrájenou okurku a nadrobno rozsekané feferonky, kečup, pepř, utřený česnek a sůl. Prohřejeme, na vrstvíme na toasty, přikryjeme sýrem a zapečeme. Ozdobíme kapií.

Doporučená příloha:

***
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg