ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Přírodní kančí kotlety

Přírodní kančí kotlety

Ingredience:

600 g kančí pečínky bez kosti 4 stroužky česneku sůl tuk drcený kmín vývar (bujón)

Příprava:

Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme na kotlety a naklepeme. Prolisujeme česnek, smícháme ho se solí, potřeme jím řízky a na chladném místě necháme asi hodinu odležet. Pak odleželé kotlety opečeme na rozpáleném tuku rychle z obou stran, podlijeme vývarem, posypeme drceným kmínem a dusíme do měkka.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg