ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > Roláda z divočáka

Roláda z divočáka

Ingredience:

1 kg očištěné a odblaněné kýty z mladého masa olej 5 lžic másla 5 vajec 4 nožičky párků 3 sterilované okurky 2 cibule podle potřeby hladké mouky sůl

Příprava:

Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet. 2 Mezitím si usmažíme vejce. 3 Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou. 4 Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem. 5 Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou. 6 Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg