ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Divočák, černá zvěř > karbanátky z lončáka

karbanátky z lončáka

Ingredience:

na 500g zvěřiny: 60g slaniny, 1 houska, 1 vejce, 1 malá cibule, 1 stroužek česneku, mléko, pepř, sůl, majoránka nebo oregano,půl hrsti povařených a drobně posekaných sušených hub (nemusí být), kdo má rád - trochu podrceného jalovce, strouhanka, olej na smažení

Příprava:

Housky předem namočíme v mléce, pak umeleme spolu se zvěřinou, slaninou, cibulí a česnekem. Přidáme vejce, sůl a koření, příp. houby, zahustíme strouhankou. Uděláme karbanátky a osmažíme.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg