ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Dušené jelení maso s jablky

Dušené jelení maso s jablky

Ingredience:

· 500 g jeleního masa · sůl · mletý pepř · tuk · 3 jablka · 100 ml červeného vína · cukr

Příprava:

Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na dlouhé nudličky, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme připravené maso a pomalu dusíme pod pokličkou. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme je také na nudličky. K hotovému masu přidáme jablka, červené víno, trochu cukru a společně krátce podusíme, aby se jablka nerozvařila.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg