Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelen na pepři
Jelen na pepři
Ingredience:
1,5 kg jeleního masa 50 g špeku 100 ml brandy 100 ml olivového oleje 1 lžíce rajského protlaku půl lžíce červeného vína 2 stroužky česneku 3 cibule tymián rozmarýn sůl pepř
Příprava:
Maso nakrájíme na kostky, česnek a cibuli nakrájíme na drobno. Maso, česnek, cibuli, tymián, rozmarýn, brandy a olivový olej smícháme, přikryjeme a necháme alespoň 12 hodin marinovat v ledničce. Špek nakrájíme na malé kostky a osmažíme. Maso vyndáme z marinády a přidáme ke špeku a opečeme. Přidáme rajský protlak, orestujeme, přidáme červené víno, zbytek marinády a přikryté vaříme 1,5 až 2 hodiny. Ochutíme solí a pepřem a podle chuti múžeme přidat i trochu brusinkového kompotu.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: