ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Jelen „z horárne“

Jelen „z horárne“

Jelen „z horárne“

Ingredience:

jelení zvěřina pokrájená na jemné kostičky, rovněž tak pokrájená dobrá slanina, cibule, hořčice, kečup, vajíčka (1 ks/osobu), sůl, tymián, pepř

Příprava:

Na velké pánvi rozehřejeme a vyškvaříme slaninu, po chvíli přidáme zvěřinu, ochutíme tymiánem a orestujeme. Přidáme na kostičky pokrájenou cibuli, hořčici, kečup a lehce prohodíme. Potom připravíme pro každého strávníka malou pánvičku, z orestované zvěřiny vytvoříme jakýsi věnec po obvodu nádoby, postavíme na mírný oheň a doprostřed každé pánvičky rozklepneme vajíčko. Po ztuhnutí (toho vajíčka pochopitelně) osolíme, opepříme, ozdobíme plátky rajčat a pokrájenou divokou pažitkou, kterou jsme mezi tím nasbírali u blízkého potůčku.

Doporučená příloha:

Nic jiného než chleba nepřikusujeme…
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg