Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení kližka se zeleninou (1)
Jelení kližka se zeleninou
Ingredience:
80 dkg kližky jelení nebo dančí zvěře, stejné váhové množství směsi zeleniny: mrkve, řapíkatého celeru, pórku, česneku, barevné papriky, pepř a sůl.
Příprava:
Kližku uvaříme do měkka v tlakovém hrnci s půlkou cibule a 4 stroužky česneku (asi jednu hodinu). V kastrolu zalijeme vývarem mrkev a celer nakrájené na kousky silné asi 2 cm a dusíme do poloměkka. Pak přidáme papriku, cibuli, pórek, dochutíme, necháme vysmahnout a po 5ti minutách odstavíme. Pak vmícháme kližku nakrájenou na kousky asi 3x3cm.
Doporučená příloha:
rýžové nudle
hledat:
Partneři webu
S podporou: