Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení kýta se smetanou
Jelení kýta se smetanou
Ingredience:
· 600 g jelení kýty · 50 g uzené slaniny · sůl · mletý pepř · 5 kuliček jalovce · 200 ml kysané smetany · 60 g másla
Příprava:
Odleželé jelení maso odblaníme a hustě protáhneme nudličkami uzené slaniny. Osolíme, opepříme a posypeme mletým jalovcem. Pekáč vyložíme plátky slaniny, na ně položíme připravené maso, dáme do trouby a pečeme, dokud slanina nezežloutne. Potom podlijeme kysanou smetanou, obložíme kousky másla a upečeme doměka. Během pečení občas podléváme horkou vodou.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: