Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení medailonky na brusinkové omáčce s redukcí z červeného vína
Jelení medailonky na brusinkové omáčce s redukcí z červeného vína
Ingredience:
Ingredience: 16 medailonků asi po 50 g 50 g tuku 50 g brusinkového kompotu, 0,2 l zvěřinového fondu nebo vývaru 20 g másla, sůl, pepř, hladká mouka, červené víno
Příprava:
Příprava: Nakrájené medailonky zlehka naklepeme. Okořeníme solí a pepřem a jednu stranu pomoučíme. Na pánvi zehřejeme tuk a pomoučenou stranou vložíme medailonky do pánve. Opečeme po obou stranách, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Vyjmeme z pánve a uložíme do tepla. Výpek lehce zaprášíme moukou, zalijeme zvěřinovým fondem a zakápneme troškou červeného vína. Přidáme brusinky a vyredukujeme do krémové konzistence. Na závěr omáčku zjemníme kouskem vychlazeného másla.
Doporučená příloha:
Jako přílohu šéfkuchař doporučuje špenátové nočky.
hledat:
Partneři webu
S podporou: