Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení medailonky na šípkové omáčce (1)
Jelení medailonky na šípkové omáčce
Ingredience:
· 400 g jelení kýty · 100 g slaniny · kořenová zelenina · 150 ml rajčatového protlaku · 3 lžičky cukru · lžička divokého koření · bobkový list · lžička černého koření · sůl · cibule · lžíce šípkového džemu · 2 lžíce hladké mouky · švestkový likér · lžíce citrónové šťávy · 250 ml vývaru nebo červeného vína
Příprava:
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření a šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme. Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť, vložíme do omáčky a prohřejeme.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: