ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Jelení medailonky na šípkové omáčce (1)

Jelení medailonky na šípkové omáčce

Ingredience:

· 400 g jelení kýty · 100 g slaniny · kořenová zelenina · 150 ml rajčatového protlaku · 3 lžičky cukru · lžička divokého koření · bobkový list · lžička černého koření · sůl · cibule · lžíce šípkového džemu · 2 lžíce hladké mouky · švestkový likér · lžíce citrónové šťávy · 250 ml vývaru nebo červeného vína

Příprava:

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření a šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme. Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť, vložíme do omáčky a prohřejeme.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg