ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Jelení medailonky

Jelení medailonky

Ingredience:

· 500 g jeleního hřbetu · olej · tuk · hladká mouka · sůl · mletý pepř

Příprava:

Pro přípravu medailonků je nejlepší dobře odleželé jelení maso z hřbetu, které vykostíme, nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme několik hodin na chladném místě marinovat. Můžeme nechat i přes noc. Maso vyjmeme, necháme okapat, poprášíme ho moukou a opečeme na rozpáleném tuku z obou stran doměkka. Podle chuti maso osolíme a okořeníme a můžeme podávat

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg