ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Jelení perkelt (1)

Jelení perkelt

Ingredience:

· jelení žebra · jelení maso z kýty · sádlo · sůl · cibule · hovězí vývar · mletá paprika · mletý pepř

Příprava:

Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji an rozpáleném sádle. Potom ji zaprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme k ní žebra posekaná na menší kousky, nakrájené maso z kýty a dusíme. Během dušení podléváme vývarem. Když maso změkne a odděluje se od kostí, je perkelt hotový.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg