Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení roláda
Jelení roláda
Ingredience:
· 300 g jater · 100 g uzené slaniny · 1 velká cibule · sůl · 1 žloutek · majoránka · muškátový květ · muškátový oříšek · strouhanka dle potřeby
Příprava:
Nejprve si připravíme náplň do rolády. Játra, nakrájenou cibuli a slaninu společně pomeleme, přidáme majoránku, žloutek, muškátový květ a oříšek a důkladně promícháme. Pokud by se nám zdála příliš řídká, můžeme ji zahustit strouhankou. Jelení masi odblaníme, omyjeme, vykostíme a naplocho rozřízneme. Potřeme jej připravenou náplní, zavineme do rolády a svážeme kuchyňskou nití. Takto připravenou roládu opečeme na rozpáleném sádle ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: