ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Jelení steak

Jelení steak

Ingredience:

· 500 g jelení kýty · sůl · mletý pepř · 50 g sádla · 50 g šunky · 100 g žampiónů · petrželová nať · pažitka · 100 ml červeného vína · hovězí vývar

Příprava:

Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nahrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme mletým černým pepřem a v rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Na tuku opečeme nakrájenou šunku, přidáme očištěné, umyté a nakrájené žampióny a podusíme. Pak přidáme nasekanou petrželovou nať a pažitku, zalijeme vínem, vývarem a podusíme. Vložíme opečené řízky a vše společně ještě podusíme až je vše měkké.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg