Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Jelení steak
Jelení steak
Ingredience:
· 500 g jelení kýty · sůl · mletý pepř · 50 g sádla · 50 g šunky · 100 g žampiónů · petrželová nať · pažitka · 100 ml červeného vína · hovězí vývar
Příprava:
Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nahrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme mletým černým pepřem a v rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Na tuku opečeme nakrájenou šunku, přidáme očištěné, umyté a nakrájené žampióny a podusíme. Pak přidáme nasekanou petrželovou nať a pažitku, zalijeme vínem, vývarem a podusíme. Vložíme opečené řízky a vše společně ještě podusíme až je vše měkké.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: