Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Obložené jelení hrudí
Obložené jelení hrudí
Ingredience:
1 kg jelení hrudi 1,5 litru vody 1 velká cibule 1 mrkev 1 petržel polovina menšího celeru celý černý pepř celé nové koření 1 bobkový list sůl
Příprava:
Jelení hrudí omyjeme a uvaříme v osolené vodě společně s nakrájenou mrkví, cibulí, petrželí, celerem, kořením a bobkovým listem. Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na jednotlivé porce, které podáváme s bramborami a zeleninou. Vývar z jeleního masa můžeme použít na polévku.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: