ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Pečená jelení kýta

Pečená jelení kýta

Ingredience:

600 g jelení kýty 70 g uzené slaniny sádlo sůl černý pepř 4 kuličky jalovce 1 cibule

Příprava:

Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým jalovcem a na rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran. Potom podlijeme horkou vodou, přidáme očištěnou cibuli a pod pokličhou pomalu dusíme. Podušené maso dáme do trouby a upečeme do červena. Pak je nakrájíme na plátky a podáváme s opečenými bramborami a brusinkami

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg