Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Pečená jelení kýta
Pečená jelení kýta
Ingredience:
600 g jelení kýty 70 g uzené slaniny sádlo sůl černý pepř 4 kuličky jalovce 1 cibule
Příprava:
Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým jalovcem a na rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran. Potom podlijeme horkou vodou, přidáme očištěnou cibuli a pod pokličhou pomalu dusíme. Podušené maso dáme do trouby a upečeme do červena. Pak je nakrájíme na plátky a podáváme s opečenými bramborami a brusinkami
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: