Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Jelení zvěřina
>
Pečený jelení hřbet
Pečený jelení hřbet
Ingredience:
800 g jeleního masa anglická slanina sůl olej hovězí vývar (bujón) 3 cibule 150 g hub petrželová nať mletý pepř 5 lžic sterilovaného hrášku 5 lžic sterilované kukuřice 2 svlékací párky
Příprava:
Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vývarem a pomalu pečeme v rozehřáté troubě. Upečené maso nakrájíme a uložíme do tepla. Cibuli nakrájíme na kostky a orestujeme ji na rozpáleném tuku. Pak k ní přidáme nakrájené houby, nasekanou petrželovou nať, nakrájené párky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek a kukuřici, všechno promícháme a přidáme k masu. Podáváme s opečenými bramborami.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: