ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Jelení zvěřina > Pečený jelení hřbet

Pečený jelení hřbet

Ingredience:

800 g jeleního masa anglická slanina sůl olej hovězí vývar (bujón) 3 cibule 150 g hub petrželová nať mletý pepř 5 lžic sterilovaného hrášku 5 lžic sterilované kukuřice 2 svlékací párky

Příprava:

Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vývarem a pomalu pečeme v rozehřáté troubě. Upečené maso nakrájíme a uložíme do tepla. Cibuli nakrájíme na kostky a orestujeme ji na rozpáleném tuku. Pak k ní přidáme nakrájené houby, nasekanou petrželovou nať, nakrájené párky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek a kukuřici, všechno promícháme a přidáme k masu. Podáváme s opečenými bramborami.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg