Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Kachny, husy
Kachny, husy
Divoká husa na kapustě
divoká husa pečená
Divoká kachna na paprice
Divoká kachna na smetaně
Divoká kachna na smetaně
Divoká kachna na smetaně
Divoká kachna na víně
DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH
Divoká kachna pečená na bylinkách
DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH
Divoká kachna s barevnou rýží
Divoká kachna s jalovcovou omáčku
Divoká kachna se zeleninovou omáčkou
Husí játra na cideru
Myslivecké pikantule
Pečená divoká kachna
Pečená divoká kachna
Plněná divoká husa
Pomalu pečené prso a konfitované stehno z divoké kachnys lanýžovými noky a marinovanou vodnicí
PŘEDKRM Z KACHNÍ ZVĚŘINY
Přírodní divoká kachna
Přírodní kachní prsa
PRSA Z DIVOKÉ KACHNY
Prsíčka z divoké kachny s čokoládovou omáčkou na portském víně s bramborovými noky
hledat:
Partneři webu
S podporou: