Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Krocan, koroptev, holubi
Krocan, koroptev, holubi
Holubí salát
Koroptev ve vinných listech
Koroptve dušené v červeném zelí
KŘEPELKY Z JIHU
Pečená koroptev
pečení holubi
Perlička pečená se 30 stroužky česneku
Prsa z divokého krocana s hořčičnou omáčkou
Ragú z divokého krocana s jeřabinami
Rolovaná křepelka pečená s lanýži na špeku se silnou vinnou šťávou
Smažená koroptev
hledat:
Partneři webu
S podporou: