Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Míchané koktejly
>
velvet - nealko
velvet - nealko
Ingredience:
led, pomerančová šťáva, ananasová šťáva, sladká smetana
Příprava:
Do šejkru dáme led, 2 díly pomerančové šťávy, 1 díl ananasové šťávy, 1 díl smetany. Důkladně protřepeme.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: