Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Polévky
Polévky
Bažantí polévka
Bažantí polévka
BAŽANTÍ POLÉVKA SE SÝROVÝMI OBLÁČKY
Dršťková polévka z divočáka
Dýňový krém s celerem
Dýňový krém s celerem
Houbová dršťkovka
Hrachový krém s kančími škvarečky
Jarní polévka z divokého krocana
Lovecká polévka
Maďarská zvěřinová polévka
myslivecká polévka s knedlíčky
Polévka kulajda s vejci
POLÉVKA Z DIVOKÉ KACHNY
Polévka z planých třešní
Z jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny
Zelňačka se zvěřinovou klobásou
Zvěřinové consommé s brusinkovými nočky a zeleninovým julienne
Zvěřinový vývar se šafránovým svítkem
hledat:
Partneři webu
S podporou: