Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Studená kuchyně
>
Cumberland - studená zvěřinová omáčka
Cumberland - studená zvěřinová omáčka
Ingredience:
na cca půl kg hotové omáčky: 350g rybízového džemu, necelý decilitr přírodního červeného vína, 1 menší pomeranč vč. kůry, šťáva z půlky citrónu, 2 káv. lžičky plnotučné hořčice, špetka mletého zázvoru, pažitka, worcester
Příprava:
Nejdříve si v troše vody povaříme na nudličky nakrájenou kůru z pomeranče, který jsme před tím dobře omyli kartáčkem v teplé vodě /tak se zbavíme postřiku/. Pak smícháme džem, víno, hořčici, zázvor, jemně nasekanou pažitku, pomerančovou a citrónovou šťávu a povařenou pomerančovou kůru. Ochutíme worcesterem.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: