ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Studená kuchyně > zvěřinový sýr

zvěřinový sýr

Ingredience:

500 g pečeně z pernaté zvěře, 120 g tvrdého sýra, 2 dl vína, muškátový oříšek, prášková želatina, 450 ml vývaru (nejlépe ze zvěřiny), 150 g másla, sůl, pepř, majonéza

Příprava:

Pečeni vykostíme a maso umeleme. Sýr nastrouháme, ušleháme s máslem a vmícháme mleté maso. Ve vývaru rozmícháme 2 a půl lžičky mleté želatiny zahřejeme k varu ,ale nevaříme(!) a vlijeme k masu. Rozmícháme, přilijeme víno, osolíme, opepříme, ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Necháme ve vhodné nádobě v chladu ztuhnout. Před podáváním zdobíme majonézou.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg