Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
Tato stránka vzniká ve spolupráci s firmou
MASO PROFIT
Zpracování srnčí zvěře:
1/3
https://www.youtube.com/watch?v=VQrdMUpjtoI
2/3
https://www.youtube.com/watch?v=7w1T1biLUoM
3/3
https://www.youtube.com/watch?v=hhIJ8ml8KhA
Zpracování černé zvěře:
https://www.youtube.com/watch?v=bNLG2C8nv20
https://www.youtube.com/watch?v=AfM8SBibV2A
Zpracování daňčí zvěře:
https://www.youtube.com/watch?v=vkwx-uN5jfo
https://youtu.be/js4NkZnnoVI
hledat:
Partneři webu
S podporou: